Köpvillkor

KÖPVILLKOR

1. KÖP

 

Ifall du är under 18 år måste du ha målsmans underskrift. Beställningar som görs i annan persons namn utan dennes medgivande eller som på annat sätt orsakar WAM EKO AB ekonomisk skada kommer att polisanmälas.

 

1.1 ORDERBEKRÄFTELSE

 

En orderbekräftelse kommer skickas per automatik då beställning är gjord.

 

1.2 OM VARAN ÄR SLUTSÅLD

 

Ifall en vara är slutsåld meddelas du som kund om detta och när leveransen för denna vara istället beräknas ske. Du som kund har vid lång väntetid rätt att häva köpet ifall varan vid beställning inte finns i lager.

 

2. BETALNINGSALTERNATIV

 

2.1 FAKTURA

Betalning med faktura kan göras mot en fakturakostnad om 25 kronor.

 

2.2 KLARNA CHECKOUT

Betalning med faktura, delbetalning, kort och direktbank.

 

Klarna-faktura:

Handla nu - betala efter leverans!

 

När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.

 

Få alltid hem varan innan du betalar

Betalningstid - alltid 14 dagar

Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter

Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen*

Ladda ner dina fakturor från klarna.se

Möjlighet till delbetalning

 

En aviavgift om 0 kr per köp tillkommer. Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 60,00 kr samt dröjsmålsränta om 25.00 %. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte.

 

Klarna-delbetalning:

Du kan även välja att delbetala Din faktura med lägst 50 kr/månad. Välj betala mot faktura och välj belopp att betala då fakturan kommer. Du ingår ett avtal för avbetalning med Klarna. Vilkor för detta hittar du här.

 

Kortbetalning (Klarna-checkout):

Du betalar direkt och säkert med ditt bankkort direkt i kassan. Varorna skickas samma dag.

 

Direktbank (Klarna checkout):

Du omdirigeras direkt till vald bank och betalar snabbt och säkert direkt från ditt eget bankkonto med dosa eller kod enligt din banks rutiner. Varorna skickas samma dag.

 

3. PRIS

 

Samtliga priser på webbshopen är angivna i SEK och är inklusive moms.

 

4. FRAKT

 

En fraktkostnad om 49 kronor tillkommer vid varje beställning. Vid beställningar på 500 kronor eller över bjuder vi på frakten.

 

5. LEVERANS

 

Beställningar som görs innan klockan 15.00 behandlas samma dag. Leverans sker normalt sett inom 1-3 arbetsdagar. Varorna skickas med Posten eller i vissa fall DHL.

 

5.1 SKADAD FÖRSÄNDELSE

 

Du som kund ansvarar själv för att undersöka och kontrollera mottagen leverans. Vid skadad eller felaktig leverans kontakta oss på info@wameko.se så snart som möjligt, dock senast 5 dagar efter att du mottagit paketet. WAM EKO är betalningsansvariga för de leveranser som skadats eller kommit bort under transporten.

 

6. ÅNGERRÄTT

 

Privatkunder har enligt Distansavtalslagen rätt till 14 dagars ångerrätt. Ångerrätten gäller ifall varan returneras i samma skick som den mottogs, dvs oanvänd i totalt nyskick med etiketter och eventuella plomberingar kvar. Kontakta WAM EKO:s kundtjänst på info@wameko.se för att få mer information om returneringar.

 

6.1 RETURER

 

Returnerad vara kontrolleras av vår personal, om varan visar sig vara använd eller i ej godtagbart skick, förbehåller vi oss rätten att underkänna returen och åter igen returnera varan till dig.

 

6.2 RETURFRAKT

 

Du som kund står själv för returfrakten och ansvarar för att försändelsen kommer fram. Returer får ej sändas som postförskott eller med efterkrav. Paket som skickas via postförskott hämtas ej ut utan kommer att debiteras.

 

6.3 ÅTERBETALNING

 

Då en retur blivit godkänd sker återbetalning till samma konto som vid köpet. Återbetalningen sker snarast möjligt, dock senast inom 30 dagar från den dag då vi först meddelats om att återköpet önskas ske.

 

Vid delretur betalas ej den eventuella fraktavgiften tillbaka.

 

OBS! För rea-varor eller produkter som är specialtillverkade för viss kund gäller ej ångerrätten.

 

7. OUTLÖSTA PAKET

 

Det är kundens ansvar att uppge en korrekt och giltig leveransadress, telefonnummer och mail-adress. Vid outlösta paket som åter returneras till oss på WAM EKO debiteras du som kund en avgift på 200-300 kronor beroende på paketets vikt och storlek. Att inte hämta ut ett paket ses inte som att du som kund ångrat ditt köp.

 

8. REKLAMATION

 

Du som kund har rätt att reklamera och returnera din vara ifall den skulle visa sig vara felaktig eller skadad. En reklamation måste meddelas inom skälig tid från då du som kund upptäckt, eller borde ha upptäckt felet. Kontakta oss på info@wameko.se för vidare information hur man gör en reklamation.

 

9. TVIST

 

Vid eventuell tvist följer vi Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

 

10. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

 

I samband med registrering och/eller beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att kunna fullfölja och tillhandahålla den service du som kund förväntar dig av oss. WAM EKO AB lämnar inte ut din information till andra företag.

 

10.1 PERSONUPPGIFTSLAGEN (PUL)

 

I enighet med PUL har du som kund rätt att få den information vi har registrerat på dig. Du har även rätt att få den borttagen eller ändrad ifall du anser den felaktig eller irrelevant. Kontakta oss på info@wameko.se

KONTAKTA OSS

Norra strandvägen 39,

59334 Västervik

Tel: 0490-36663

FÖLJ OSS

PROFILE

Coscteur adpscing eiusmoe an pariatur in proiden in deserunt mollit animes laborm prscatis unde omnis natus voluptaem a accusantium aperiam inventore verias dictasn

© Copyright 2017. All Rights Reserved.