Om oss

OM OSS

WAM EKO grundades 2010 och arbetar med att ta fram, tillverka och sälja ekologisk hud- och kroppsvård samt doftljus. Hela företaget med produktion, lager och administration är beläget i sjöstaden Västervik och drivs av paret Adam och Sarah Mosbah.

Adam har över 12 års gedigen erfarenhet av hudvårdsbranschen då han tidigare arbetat på ett kosmetikaföretag i Austrailen innan han flyttade till Sverige.

- Urklipp från Västerviks kommunextra 2014-05-30

Vår grundtanke

Huden är kroppens största organ och bör tas om hand på bästa sätt. Naturens oljor är vitaminrika och fulla av näring, precis vad vår hud behöver. Vi arbetar med väl utvalda oljor från växter, frön, nötter och frukt som alla innehar fina egenskaper. Dessa tillsammans med en uns doft tillverkar vi för hand fram små partier salvor, oljeblandningar, tvålar och ljus.

Det som skiljer sig från många andra företag är att samtliga av våra produkter är fria från vatten. Utan vatten blir produkterna mer koncentrerade, renare och mindre - en riktig miljövinnare helt enkelt!

KONTAKTA OSS

Västerviks företagscentrum

Lysingsvägen 18,

59353 Västervik

Tel: 0725-168417

FÖLJ OSS

VI ÄR WAM EKO

I Västervik lever och verkar vi. Vår vision är att ta fram och tillhandahålla naturliga, skonsamma och ekologiska hud- och hårvårdsprodukter som ska vara självklara att använda av hela familjen.

© Copyright 2017. All Rights Reserved.