Företagskund

FÖRETAGSKUND

ÅTERFÖRSÄLJARE

Vi letar ständigt efter nya återförsäljare till våra produkter. Är du/ni intresserade av att sälja våra produkter i er affärsverksamhet? Kontakta då oss för mer information och prislista.

PRODUKTUTVECKLING

Har du en idé om en produkt du vill tillverka men inte har kunskapen, maskinerna eller tiden? Vi kan hjälpa dig att gå från idé till verklighet!

 

Vi erbjuder er som företagskund möjligheten att tillsammans med oss ta fram eller utveckla den produkt ni önskar. Den färdiga produkten kommer sedan skickas till er att själva märka och sälja, läs mer nedan om White label.

WHITE LABEL

Som företagskund kan ni beställa våra produkter som white label, alltså som omärkta varor utan etikett. Dessa produkter är sedan era att själva märka och sälja under ert egna varumärke.

VARFÖR OSS?

SPARA TID

Tid är pengar - låt oss göra jobbet och spara tid som ni kan lägga på annat.

 

KUNSKAP

Vi har arbetat med hudvård länge nog för att vara säkra på vad vi gör!

 

RÅDGIVNING OCH SUPPORT

Ställ gärna frågor om ni undrar något och hänvisa era kunder till oss vid eventuella problem. Vi lovar att göra allt för att hjälpa er!

SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR

Att ta fram eller utveckla produkter är inga problem! Har du en idé så hjälper vi dig att göra den verklig.

 

SNABBA LEVERANSER...

Vi har som policy att snabbt behandla ordrar, boka frakt och skicka beställningar.

 

... ÄVEN VID SPECIALBESTÄLLNINGAR

Vid speciella beställningar garanterar vi leverans inom 2 veckor - även ifall du som kund beställt produkter som är utöver vårt ordinarie sortiment.

 

KONTAKTA OSS

Västerviks företagscentrum

Lysingsvägen 18,

59353 Västervik

Tel: 0725-168417

FÖLJ OSS

VI ÄR WAM EKO

I Västervik lever och verkar vi. Vår vision är att ta fram och tillhandahålla naturliga, skonsamma och ekologiska hud- och hårvårdsprodukter som ska vara självklara att använda av hela familjen.

© Copyright 2017. All Rights Reserved.